Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Cei mai buni sportivi ai anului au felicitat cititorii NOI.md (VIDEO)

24 dec. 2016,, 11:00   Sport
2714 0

Cei mai buni sportivi ai anului 2016, Alexandru Șpac și Zalina Marghiev, au adresat un mesaj de felicitare cititorilor și telespectatorilor NOI.md cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Halterofilul Alexandru Șpac a atras atenția asupra necesității de a duce un mod sănătos de viață. „Doresc să-i felicit pe toți cu apropiatele sărbători de iarnă. Vă doresc în Noul An succes și realizări, iar în calitate de sportiv vă doresc să aveți un mod de viață sănătos! Am și o urare profesională. Doresc ca copii să tindă spre sport și să nu le fie teamă că halterele este un sport dificil. Părinților le doresc să nu le fie frică să aducă copiii în sală și să-i înscrie în secțiile sportive”, a spus cel mai bun sportiv moldovean al anului 2016.

„Numai așa copiii își vor căli caracterul și calitățile de care vor avea mare nevoie în viață. După ce se vor dedica sportului, copiii vor crește, vor obține rezultate remarcabile și, posibil, mă vor depăși pe mine și pe colegul meu de la echipa olimpică (halterofilul Serghei Cechir – red.)”, a adăugat Alexandru Șpac în mesajul său adresat cititorilor și telespectatorilor NOI.md.

Zalina Marghiev a fost mai laconică: „Vă doresc în anul care vine să aveți parte numai de lucruri bune. Vă doresc ca toate problemele să rămînă în acest an. Vă urez ca Anul Nou să înceapă cît mai bine și toate dorințele și visele să se împlinească”, a menționat cea mai bună sportivă a anului după versiunea Asociației Presei Sportive din Moldova.

Laureații premiilor sportive ale anului le-au mulțumit jurnaliștilor sportivi pentru recunoașterea meritelor lor sportive. Sportiviii au declarat pentru NOI.md că primele cuvinte de mulțumire le-au adresat taților lor Leonid Șpac și Soslan Margiev, care sînt și antrenorii lor.

Amintim că Alexandru Șpac a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2016 după versiunea Asociației Presei Sportive din Moldova, iar Zalina Marghiev – cea mai bună sportivă a anului. Cel mai bun antrenor a devenit Soslan Marghiev. Ceremonia de înmînare a premiilor a avut loc pe 19 decembrie, în cadrul Galei laureaților APSM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?