X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

În 2017 publicul formației „Lume” va avea parte de surprize (VIDEO)

20 dec. 2016,, 17:15   Showbiz
6866 1

După șase ani de lansări, concerte și o mulțime de alte evenimente la care au participat, membrii formației „Lume” se pregătesc pentru un pas important în cariera lor.


Anul 2017 va fi unul foarte productiv pentru ei, dar și plin de surprize pentru admiratorii lor, relatează NOI.md.

Într-un interviu acordat portalului NOI.md, membrii formației au mărturisit că se pregătesc pentru primul lor concert solo. Marele eveniment este preconizat pentru primăvara viitoare și urmează să fie susținut în orașul Bălți.

În cadrul concertului vor răsuna cele peste 20 de piese pe care au reușit să le lanseze pînă în prezent. „Pentru că este primul nostru concert, vom pune accentul pe piesele noastre, de aceea alți interpreți invitați nu vom avea. Ne-am gîndit să invităm un band care cîntă doar a cappella să ne acompanieze la interpretarea cîtorva melodii. Și pentru că foarte mult ne implicăm în acțiuni de caritate, e posibil să invităm cîțiva copii de la un orfelinat din Bălți, care să fie alături de noi”, a menționat Irina Tarasiuc.

Concertul preconizat are o însemnătate deosebită pentru formația „Lume”, nu numai din considerentul că va fi primul din cariera lor, dar și pentru faptul că atunci va fi lansat și primul lor CD, care va fi distribuit fiecărui spectator din sală.

Pînă se va organiza concertul, membrii formației se gîndesc să participe la etapa națională a concursului „Eurovision”. Cu detalii despre acest fapt vom reveni în curînd.
La fel, Irina și Serghei ne-au spus că vor pregăti noi lansări de piese și vor fi și în continuare la fel de activi, participînd la diferite evenimente.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав