X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Bătrîncea comentează excluderea liderului PSRM din Soroca

17 dec. 2016,, 15:50   Politică
3976 0

Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a ținut să dea o replică, după acuzațiile aduse de fostul șef al fracțiunii PSRM din Consiliul raional Soroca, Constantin Volnițchi, notează Noi.md.

Ultimul a fost exclus din partid pentru încălcarea „disciplinei de partid”, după cum susține conducerea formațiunii.

”Deciziile în PSRM au fost în permanență luate colegial, iar opiniile separate au fost respectate, dar fără trecerea limitei bunului simț (asta înseamnă lucru în echipă). Frustrările și indignările personale nu trebuie să prevaleze. Cu părere de rău, argumentele invocate de dvs. vă caracterizează ca un individualist care nu excludem că a fost motivat din exterior”, a explicat Bătrîncea.

Motivul real al demisiei sale, susține fost reprezentant local al PSRM, ar fi însă altul. ”Cu cîteva zile înainte am fost ales delegat la congres și nu existau motive de a mă exclude or, acestea au apărut atunci cînd am vrut să înaintez la funcția de președinte a raionului un candidat de-al nostru, fiindcă existau șanse reale”, a explicat Constantin Volnițchi.

”Îmi cer iertare de la acei, cărora le-am spus: votați-l pe Dodon sau PSRM. Nu mi-am dat seama că cameleonii moldoveni sînt atât de perfecți”, a mai adăugat fostul șef al fracțiunii PSRM din Consiliul raional Soroca.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?