X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

PL califică eventuala demisie a lui Lupu drept „moartea AIE”

20 mar. 2013,, 12:10   Politică
5757 9
Foto: eurotv.md
Un eventual vot comun între fracțiunile Partidului Comuniștilor și Partidul Liberal Democrat din Moldova pentru demisia președintelui Parlamentului, Marian Lupu, înseamnă moartea definitivă a Alianței pentru Integrarea Europeană. Despre acesta a declarat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, în seara zilei de ieri, după ședința Biroului Politic al PL, relatează NOI.md.

“Nu mi-am putut imagina că acest lucru este posibil. Niciodată nu am crezut că după 20 de ani vom avea aceste probleme chiar la porțile Europei. Toate aceste jocuri trebuie să ia sfîrșit, în caz contrar nu vor putea fi evitate alegerile anticipate", a spus Ghimpu.

Fracțiunea PCRM a înregistrat în Parlament un proiect de lege privind demisia președintelui Parlamentului, iar grupul socialiștilor a declarat că va vota pentru demisia lui Marian Lupu. Totodată, grupul parlamentar al PLDM a fost împuternicit să poarte discuții cu fracțiunile PD și PCRM, pe marginea inițiativei legislative. Pentru ca proiectul să fie votat sînt necesare 67 de voturi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?