X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Picasa Web Albums acum redirecționează către Google+

11 mar. 2013,, 08:35   Ştiinţă şi IT
3590 0
Foto : indigital.md
Compania Google continuă să ”adune” toate service-urile în unul singur, în Google+. Service-ul pentru păstrarea fotografiilor, Picasa Web Albums, redirecționează către pagina cu albume pe rețeaua socială Google+. Motivul principal al închiderii service-ului este dorința companiei de atrage cît mai mulți utilizatori pe rețeaua socială Google+.

Compania Google știa că redirecționarea către Google+ va stîrni reacții negative din partea utilizatorilor și după ce utilizatorul este redirecționat pe Google+, el va fi anunțat printr-un banner mic dacă dorește să se întoarcă la vechea interfață. Deocamdată, Google nu va închide service-ul Picasa, iar pozele vor fi în continuare stocate și sincronizate între Google+ și Picasa.

Pe utilizatorii care nu au cont pe Google+ sau nu doresc să-l creeze, compania încă nu-i forțează să treacă pe rețeaua sa socială, iar aceștia pot în continuare să utilizeze service-ul. Însă, e posibil ca Google să introducă Picasa în lista service-urilor ce urmează a fi închise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?