X 
Cutremure stiri: 506

PCRM a cerut informaţii de la PG și CNA despre implicarea lui Mihai Poalelungi în provocarea unui prejudiciu statului

8 mar. 2013,, 08:39   Politică
9067 0
Foto: moldnews.md
Deputatul fracţiunii Partidului Comuniştilor, Alexandru Petcov, a cerut, joi, în cadrul şedinţei Parlamentului, informaţii de la Procuratura Generală şi Centrul Naţional Anticorupţie despre posibila implicare a preşedintelui Curţii Supreme de Justiţie, Mihai Poalelungi, în schemele financiare, care au prejudiciat statul cu 130 mil. lei.

Potrivit Agenţiei "Infotag", Petcov a menţionat că, potrivit unei informaţii făcute publice, statul a fost prejudiciat de 130 mil. lei în dosarul SRL Norma.

"Solicit PG şi CNA să prezinte un răspuns oficial în legătură cu acest fapt. Cu atît mai mult că Poalelungi figurează pe prima poziţie în lista Magnițki din Moldova", a spus Petcov.

Anterior, în presă a fost publicată o informaţie potrivit căreia "Moldova a fost condamnată la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului pentru neexecutarea unei decizii judecătoreşti obţinute de către avocatul Victor Berlinschi, cu ajutorul prietenului său, Mihai Poalelungi. Schema a fost elaborată în favoarea SRL Norma, reprezentatul căreia este beneficiarul Berlinschi".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав