X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

PLDM îi cere lui Lupu “să-și țină emoțiile în frîu”

25 feb. 2013,, 18:18   Politică
5782 7
Foto: simpalsmedia.com
Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către Partidul Democrat și către liderul PD, Marian Lupu, ”să-și țină emoțiile în frîu” și să dea curs inițiativei PLDM privind demararea negocierilor pe marginea noului acord AIE. În cadrul unei conferințe de presă, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a spus că Vladimir Filat nu va demisiona, deoarece are mandatul din partea cetățenilor pentru a implementa agenda de reforme a Guvernului. ”Nu vom accepta un asemenea scenariu, iar insistența pe faptul ”de la zero” constituie un plan de aducere a țării în alegeri anticipate. Nu știu pe ce mizează în rezultatul acestor alegeri, fiindcă este mai rațional să menținem Alianța funcțională”, a spus Streleț.

Totodată, Valeriu Streleț nu exclude că declarațiile PDM sînt o răzbunare pentru demiterea procurorului general și a prim-vicepreședintelui Parlamentului.

Declarația a fost făcută în contextul solicitării PDM privind demisia premierului într-un termen cît mai restrîns. În caz contrar, Partidul Democrat va înainta propria moțiune de cenzură sau va susține moțiunea de cenzură înaintată de deputați sau de un grup parlamentar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?