Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

La Londra au fost desemnați cîștigătorii Brit Awards

21 feb. 2013,, 17:52   Showbiz
2719 0
Foto : nme.com
Capitala britanică a găzduit prezentarea anuală a celor mai importante premii naționale în domeniul muzicii pop Brit Awards.
Cîștigătoare a premiului principal în domeniul muzicii pop britanice Brit Awards a devenit cîntăreața scoțiană Emeli Sande, menționează newsru.com. Ea a cîștigat concomitent în două categorii: ”cel mai bun cîntăreț britanic” și ”albumul anului”.

Triumfătorii serii au fost muzicianul britanic Ben Howard de 25 de ani, muzician britanic (”cel mai bun artist britanic debutant” şi ”cel mai bun cîntăreţ britanic solo”), și cîntăreața Adele, care a primit premiul Brit Awards pentru piesa Skyfall cu motivul pentru cel mai recent film despre James Bond.

Cel mai bună formație britanică a fost recunoscută trupa folk-rock Mumford and Sons, iar Coldplay a primit premiul pentru cea mai bună evoluție live, depășind Rolling Stones, care pentru prima dată a fost nominalizat la Brit Awards acum 35 de ani.

Toți cîștigătorii au primit statuete create de sculptorul Damien Hirst.

Brit Awards a fost instituit de Asociația Britanică pentru industria de înregistrare în 1977. Premiul, care anual este oferit preponderent interpreților britanici, se consideră a fi similară cu Grammy din America.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?