X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Preşedintele brazilian, în papuci la întîlnirea cu premierul rus

21 feb. 2013,, 12:05   Externe
3934 0
Foto : newsru.com
Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, l-a primit ieri pe premierul rus Dmitri Medvedev, aflat într-o vizită oficială la Brasilia, purtînd în picioare doar un pantof, din cauza unei accidentări, în celălalt avînd un papuc crocs.

Cu cîteva zile în urmă, în timpul carnavalului din oraşul Salvador, prima capitală a Braziliei, Rousseff s-a împiedicat şi şi-a rupt degetul cel mare de la un picior, astfel încît este nevoită să poarte un bandaj special, ceea ce nu i-a permis miercuri să fie încălţată conform protocolului.

Într-un pantof şi un papuc de casă, Dilma Rousseff a arătat ca de obicei elegantă, îmbrăcată într-un sacou roşu şi pantaloni negri.

Această abatere minoră de la protocol nu a făcut mai puţin consistente negocierile ruso-venezuelene, axate în special pe posibilitatea înfiinţării unor societăţi mixte în domeniul industriei militare, notează agenţia de presă amintită.

Brazilia şi-a anunţat intenţia de a cumpăra din Rusia trei baterii de rachete Pantsir-S1 cu rază medie de acţiune şi două baterii de rachete Igla.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?