X 
Cutremure stiri: 502

Acces interzis în clădirea Guvernului pentru șeful și reprezentanții CNA

20 feb. 2013,, 15:32   Politică
4028 1
Foto: casata.md
Șeful Centrului Național Anticorupție, Viorel Chetraru, este interzis la Guvern. Deși anterior, șeful CNA participa la ședințele cabinetului Executivului, acesta a fost informat că prezența sa nu mai este necesară. Mai mult, potrivit Serviciului de Presă al CNA, secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, ar fi dat indicații Serviciului de Protecție și Pază de Stat să nu permită accesul lui Chetraru sau al altor colaboratori ai CNA în sediul Guvernului, relatează NOI.md.

Inițial, Viorel Chetraru a primit nota prin care era invitat la ședința de Guvern de astăzi. Ieri însă, reprezentanții Secretariatului General al Guvernului l-au anunțat telefonic pe șeful CNA că „începînd de astăzi, prezența sa sau a altui reprezentant al CNA la ședințele Guvernului nu mai este necesară”. În acest context, instituția își exprimă speranța că decizia este „o simplă coincidență și nu reprezintă încă o tentativa de intimidare la adresa CNA”.

Totodată, CNA a reiterat că își va face datoria și în continuare cu profesionalism, legal și nu se va lăsa influențat de presiunile care se exercita asupra sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав