X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Lupu: Filat se comportă ca un soț infidel

14 feb. 2013,, 15:49   Politică
13752 11
Foto: noi.md
„Vine un tip și-i spune soției sale: dragă, noi divorțăm și eu plec la alta. Dar între timp, tu continui să-mi speli rufele, lenjeria, îmi pregătești masa la amiază și seară și eu vin aici la tine atunci cînd vreau eu”. Astfel a tălmăcit președintele Parlamentului, Marian Lupu, mesajul premierului, calificîndu-l drept lipsit de orice logică. Asta după ce Filat a spus că majoritatea parlamentară nu a încetat să existe, chiar dacă PLDM a denunțat acordul AIE2.

Referindu-se la iniţiativa PLDM de a crea un grup de lucru privind elaborarea şi negocierea unui nou acord, Lupu susţine că membrii PLDM ar trebui să se clarifice între ei.

„Cred că aceasta demonstrează o confuzie personală a colegilor din PLDM. Ieri zic că părăsesc AIE, distrug Alianţa, astăzi invită pentru negocieri sau renegocieri. Lucrul acesta mă duce ca primă idee la o sugestie. Întîi de toate, să se aşeze ei între ei şi să se clarifice ce poziţie au şi încotro merg”, a spus Lupu.

Filat a denunțat Acordul de constituire a Alianței, declarînd că PLDM iese de sub incidența acelor prevederi. În replică, liderul PD, Marian Lupu, l-a acuzat de destrămarea Alianței, distrugerea majorității parlamentare și declanșarea unei crize politice profunde.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?