Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Dodon : Bîlbîiala și ”bardacul” din AIE “vîidet bokom”

13 feb. 2013,, 12:37   Politică
4694 3
Foto: jurnal.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, ironizează pe seama conferinței de presă, susținută azi de președintele Parlamentului, Marian Lupu. Dodon a declarat că nu a înțeles nimic din conferința lui Marian Lupu, notează NOI.md.

“Ați înteles ceva de la conferința lui Marian Lupu? Doar bîlbîială, care are loc pe parcursul ultimilor 3 ani, de care ne-am saturat pînă în gît. Eu cred că bîlbîiala și ”bardacul” din AIE… “vîidet bokom””, a spus Dodon. Deputatul a calificat drept „foarte gravă” situația din țară, acuzînd membrii AIE că nu fac decît declarații și nimic în folosul cetățenilor. Liderul PSRM are două soluții pentru aplanarea situației: crearea unui nou Guvern sau alegeri anticipate.

"Alianţa de guvernare nu face nimic, e haos peste tot, în toate domeniile. Ce fac miniştrii guvernului Filat? Nimic. În schimb, şeful Guvernului merge în deplasări de serviciu cu avionul privat. Dacă vrei şi îţi plac deplasările, fii ministru de Externe. Există două soluții: ori guvern profesionist, fără Filat, dar format din tehnocrați care fac reforme, ori alegeri anticipate", a precizat Dodon.

Marian Lupu a declarat că votul PLDM plus PCRM împotriva Partidului Democrat, atestat în Parlament, va duce la constatarea nulității acordului de creare a Alianței pentru Integrare Europeană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?