Noua formaţie a producătorului Serghei Orlov și-a lansat piesa de debut

Noua formaţie a producătorului Serghei Orlov și-a lansat piesa de debut
 Fotо: noi.md
Noua formaţie „Glam Girls” a producătorului Serghei Orlov, care este compusă doar din fete, a debutat cu primul său single. Piesa se numeşte „Celebrate” şi este scrisă în stil pop-rock. „Cînd am ascultat această piesă, am înţeles imediat cine trebuie să o interpreteze. Sînt convins că publicul va aprecia proiectul nostru, deoarece la el a muncit o echipă de profesionişti din Anglia şi Suedia”, a menţionat pentru NOI.md Serghei Orlov.
Din componenţa formaţiei fac parte Lidia Isac, Alexandra Druc şi Diana Brescan.

Foarte curînd, „Glam Girls” urmează să participe la preselecţia naţională pentru concursul internaţional „Eurovision 2013”. În semifinală, fetele vor evolua alături de o altă discipolă a lui Orlov – Cristina V.

„În urma selecţiei a fost constituită formaţia „Glam Girls”, iar altor două interprete li s-a propus să evolueze solo. Pentru participarea la preselecţia pentru „Eurovision” am decis să unim proiectele „Glam Girls” şi Cristina V”, a subliniat Orlov.

Serghei Orlov este producătorul proiectelor „Sunstroke Project”, “Alex Calancea Band” şi a interpretei Olia Tira.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load