Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4071

Riscă doi ani de închisoare pentru amenințarea cu moartea a unui concurent

29 ian. 2013,, 13:17   Societate
2915 0
Foto: ziare.com
Un tînăr de 24 ani, originar din satul Pervomaisc, raionul Căuşeni, a fost reținut de poliție după ce a ameninţat cu o armă de foc un locuitor al capitalei de 26 ani. Făptașul a declarat oamenilor legii că a găsit arma în sectorul Centru al capitalei, aceasta fiind ascunsă sub o piatră.

Totodată, infractorul și-a motivat acțiunile prin faptul, că fosta lui prietenă l-a părăsit în favoarea victimei, dorind astfel să-l sperie, relatează NOI.md.

Incidentul a avut loc la amiaza zilei de sîmbătă 26 ianuarie, într-un bloc de locuit din strada Grenoble. Victima a apelat la poliție, după vizita inopinată a tînărului înarmat. La scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea făptaşului, depistînd asupra acestuia un pistol de model „IJ-78” cu amortizor și muniţii pe care le deţinea ilegal, după care a fost escortat la comisariat.

Arma a fost sigilată şi prezentată experţilor criminalişti pentru efectuarea expertizei balistice, pentru a constata dacă a fost folosită la săvîrşirea altor infracţiuni. Pentru ameninţarea cu omor, suspectul riscă o amendă de la patru la opt mii de lei sau închisoare de pînă la doi ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?