Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

”Air Moldova”, în 20 de ani, a transportat peste 6 milioane de pasageri

17 ian. 2013,, 11:08   Economie
2994 0
Foto: aviaphotos.net
Compania aeriană de stat ”Air Moldova”, timp de 20 de ani, a transportat peste 6 milioane de pasageri. Potrivit comunicatului de presă al companiei, în decursul acestor 20 de ani, ”Air Moldova” a efectuat peste 60 mii de curse proprii, realizînd conexiuni între Chișinău și 25 de destinații internaționale. ”Air Moldova” a împlinit 20 de ani pe data de 12 ianuarie 2013. Compania a fost fondată prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993. ”Air Moldova” operează curse regulate de pasageri între Chișinău și orașe din Europa și țările CSI.

Timp de două decenii, aeronavele Air Moldova au reprezentat ţara noastră pe piaţa aviaţiei civile internaţionale, oferind acces cetăţenilor Republicii Moldova la servicii de transport avia de cel mai înalt nivel. Aeroportul de bază al companiei este Aeroportul Internaţional Chişinău, de unde ”Air Moldova” operează , la moment, zboruri regulate spre 18 destinaţii: Frankfurt, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Bologna, Paris, Dublin, Moscova, Sankt-Petersburg, Surgut şi Kiev. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business. ”Air Moldova” este lider de necontestat al aviației civile din Moldova și unul dintre cele mai recunoscute brandurile din republică.

La momentul actual, companiei "Air Moldova" îi revine circa 50% din fluxul aerian de pasageri, înregistrat pe piaţa moldovenească. Astfel, ”Air Moldova” se poziţionează ca o companie sigură şi stabilă, care pune accent pe modernizarea flotei, pe diversificarea serviciilor şi a destinaţiilor, pe calitatea serviciilor şi securitatea pasagerilor, pe încadrarea în normele internaţionale şi pe lărgirea poziţiei pe piaţă. În anul curent, ”Air Moldova” va munci în continuare pentru a satisface necesităţile de deplasare rapidă şi comodă. Astfel, ”Air Moldova” îşi propune să devină un transportator aerian care să ofere pasagerilor săi cele mai bune servicii în regiune la cele mai accesibile preţuri.

În anul jubiliar 2013 transportatorul naţional pregăteşte multe surprize plăcute pentru clienţii săi: noi servicii, preţuri mai mici şi calitate mai înaltă. Compania ”Air Moldova” a mulţumit tuturor pasagerilor pentru că au fost alături în fiecare zi, în aceşti 20 de ani, şi le-a dorit multe zboruri plăcute în continuare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?