X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Incendiu pe teritoriul Stadionului Republican. Pompierii nu exclud incendierea intenționată

3 ian. 2013,, 10:15   Societate
12244 5
Foto : dse.md
O construcție părăsită de pe teritoriul adiacent fostului Stadion Republican din capitală a ars din temelii noaptea trecută. La locul incendiului au fost dislocate trei autospeciale, care au luptat cu flăcările preț de circa trei ore. Deocamdată, nu se cunosc cauzele izbucnirii flăcărilor, dar nu este exclusă nici incendierea intenționată. Victime umane nu sînt.

Solicitat de NOI.md, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan, a menționat că apelul privind incendiul în interiorul unei construcții părăsite din strada Tighina, 12 a parvenit la 23:42, iar pompierii au reușit să stingă flăcările abia către 2:30. În interiorul construcției cu o suprafață de 60 m2 nu erau bunuri de preț, ci doar gunoaie, aceasta fiind părăsită.

După localizarea focului, experții laboratorului experimental antiincendiar al SPCSE au luat măsurile necesare pentru stabilirea cauzelor izbucnirii acestuia. La moment, există mai multe versiuni, cauzele exacte urmînd a fi stabilite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?