Noutăţi legume

tipuri de vizualizare:
9 mai. 03:30

Bogată în antioxidanți, vitamine, carbohidrați și minerale, varza roșie are o serie de beneficii asupra organismului. În cele ce urmează află ce afecțiuni poți trata prin consumul ...

4 mai. 20:30

Mazărea verde este un adevărat depozit de nutrienţi, conţinînd 8 vitamine, 7 minerale, fibre şi proteine. Boabele de mazăre au cea mai intensă acţiune terapeutică, însă atunci când ...

3 mai. 04:32

Fructele și legumele sînt alimentele indicate să le consumi crude. Află de ce în felul acesta sînt foarte benefice pentru organism. {{283881}}Căpşunile, afinele, murele sînt bogate ...

18 apr. 04:30

Ştiaţi că mărul este unul dintre cele mai complete fructe? Merele au un conţinut complex prin cantităţile ridicate de zaharuri (7-16%), acizi organici, substanţe pectice (reduc col ...

18 apr. 03:30

Cele mai multe fructe și legume care se vînd în marile magazine nu sînt nici pe departe proaspete. Bananele sînt transportate în frigidere la doar 36 de ore după ce au fost culese ...

16 apr. 22:32

Cunoscută pentru beneficiile sale încă din antichitate, sfecla roșie are în compoziția sa multe substanțe nutritive precum vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, cal ...

16 apr. 04:30

Mulţi cunosc situaţia, cînd produsele în process de preparare rezultă crude sau răsfierte. Este păcat, cînd aceasta strică gustul unor bucate în ansamblu. Prezentăm o simplă infogr ...

15 apr. 19:00

In casa fiecărui om se știe ca morcovii sînt foarte buni pentru vedere. Se pare ca efectul lor este mai important de atît. Morcovii ajung să fie folosiți des în dietele sportivilor ...

6 apr. 22:00

Primavara se lasa asteptata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne intram in ritm. Pentru multa energie si pofta de viata, avem la incemana cateva alimente perfecte pentru aceas ...

5 apr. 14:31

Republica Moldova se aliniază la standardele UE privind controlul calității fructelor şi legumelor proaspete, notează Noi.md. Astfel, Cabinetul de miniştri a aprobat, în cadrul şed ...

1 apr. 14:34

Patlagelele ar putea încetini dezvoltarea cancerului de stomac, însă ar trebui să fie consumate întregi, susţin oamenii de știință italieni. Descoperirea va oferi posibilitatea ...

31 mar. 03:32

Porțiile de fructe și legume pe zi au beneficii importante pentru sănătate însă, dacă vrei să ai parte de toți nutrienții pe care îi conțin acestea, ar trebui să nu mai arunci coji ...

30 mar. 04:01

Cele mai multe coji de fructe și legume sînt foarte bogate în nutrienți, iar cînd le arunci, nu te mai poți bucura de beneficiile lor. Vezi care sînt fructele și legume care ar ...

30 mar. 03:29

De ce sa consumi alimente in functie de culori? Pentru ca pigmentul le da cateva proprietati care le diferentiaza. Albul iti ofera vitalitate. Aceste alimente au o concentratie ...

28 mar. 04:32

Morcovii au doar 30 de calorii şi doar un gram de grăsime pentru fiecare porţie. Aceasta ar trebui să fie un motiv suficient pentru a fi consumaţi în fiecare zi. Dacă mai luăm î ...

24 mar. 18:02

Descoperiră remarcabilă în medicină: un compus care se găseşte în sfecla roşie poate oferi şansa realizării unui nou tratament împotriva bolii Alzheimer În cadrul testelor, beta ...

20 mar. 22:30

Planta medicinala cunoscuta, radacina de nap, cu miez dulce-picand, contine peste 80% apa si este foarte bogata in saruri minerale, de la calciu, fosfor, si potasiu, la sulf si mag ...

14 mar. 04:32

Legumele congelate, în funcţie de tipul lor, pot fi la fel de hrănitoare ca şi cele crude, cu toate că în cazul primelor conţinutul nutriţional este uşor mai scăzut. În funcţie ...

14 mar. 03:32

Faptul că este benefic pentru organism să consumi legumele crude se pare că este doar un mit. Sau cel puțin în cazul a cinci dintre legume, printre care morcovul și roșia care s ...

13 mar. 04:30

Fasolea este bogată în fier, vitamina B, potasiu, seleniu, magneziu şi chiar calciu. Aceasta legumă este un supliment natural energetic, fiind indicat mai ales femeilor deoarece ...

13 mar. 02:32

Se vorbește mult despre alimentele cu zero calorii, în general, și, în mod special, despre fructe și legume cu zero calorii. Ce sînt alimentele cu zero calorii? Alimentele cu zero ...

8 mar. 20:31

Unul dintre motivele principale pentru care mîncăm produse organice este acela de a evita substanţele chimice utilizate pentru producerea hranei. Pesticidele sunt asociate probl ...

5 mar. 04:30

Legumele congelate, în funcţie de tipul lor, pot fi la fel de hrănitoare ca şi cele crude, cu toate că în cazul primelor conţinutul nutriţional este uşor mai scăzut. În funcţie de ...

26 feb. 04:24

Ai auzit de dieta pe culori? Cîteva alimente albe nu ar trebui să lipsească din meniul tău de iarnă. Uite ce beneficii au ele pentru sănătate și de ce trebuie să le consumi cît mai ...