Moldovenii care scriu istoria! O nouă campanie marca NOI.md

Moldovenii care scriu istoria! O nouă campanie marca NOI.md

E bine cunoscut faptul că moldovenii sînt un popor muncitor, care luptă pentru ce își dorește să obțină, indiferent de greutățile pe care le întîlnește în cale.

Portalul de știri NOI.md lansează o nouă campanie, în care-și propune să vă prezinte istoriile unor moldoveni cunoscuți și mai puțin cunoscuți, destine de colecție, din care avem ce învăța: despre oameni, care au luptat pentru ”un loc sub soare”, oameni care și-au scris destinul așa cum le-a dictat inima și intuiția și care nu au ezitat să privească spre viitor, încrezători că pot mai mult și că vor face mai mult.

Sînt oameni ca toți ceilalți, doar că acasă sau departe de țara-mamă, ei scriu zi de zi istoria plaiului nostru mioritic și duc faima țării oriunde s-ar afla.

Dacă vrei să fii protagonistul campaniei noastre și să scoți din anonimat lucrurile frumoase sau istoria ta de succes te îndemnăm să ne trimiți un mesaj la info@noi.md.

Iar noi în fiecare zi de duminică te invităm să citești file din istoria unor moldoveni – adevărați urmași ai lui Ștefan!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load