X 

Noul este vechiul uitat: Seriale TV din anii 2000

10 iun. 08:30   Mai multe...
2744 0

În anii 2000, serialele TV au devenit parte a culturii populare, aducînd în cinematografe ceva nou, și totodată avînd ecouri din trecut. Chiar dacă nu le-ați vizionat, atunci cu siguranță ați auzit despre ele, pentru că cele mai populare seriale de la începutul anilor 2000 în fiecare seară apăreau pe ecranele albastre. Noi.md continuă să-și bucure cititorii cu colecții ale celor mai incitante și captivante filme din diferite epoci.

Lichidarea (Ликвидация)

Este un film bazat pe fapte reale, relatate de jurnalul personal al șefului adjunct al Departamentului Investigații Criminale din Odessa David Mihailovici Kurliand.

Смотреть онлайн Сериал Ликвидация бесплатно в хорошем качестве

Odessa 1945. După sfîrșitul celui de-al Doilea Război Mondial, pe lîngă problemele asociate cu restaurarea orașului parțial distrus, locuitorii din Odessa s-au confruntat cu apariția numeroaselor grupuri de bandiți care se ocupau cu jafuri și pogromuri.

În ziua lansării serialului, un număr record de telespectatori s-a adunat în fața televizoarelor. Serialul Lichidarea se va bucura de aprecierea fanilor umorului foarte specific de la Odessa și a amatorilor de povești detective reale.

Știrliț (Штирлиц)


Ecranizarea modernă a operelor lui Iulian Semionov, serialul TV Isaev (Știrliț) este un prequel al celebrului film serial Șaptesprezece momente de primăvară (Семнадцать мгновений весны), constînd din două părți a cîte opt episoade fiecare. Filmul urmărește anii de tinerețe ai viitorului Standartenfuehrer Știrliț.

La fel ca Lichidarea, pelicula abundă prin inexactități istorice, dar în general pare dinamică și interesantă.

Petersburgul banditesc: Baron (Бандитский Петербург: Барон)

Petersburgul banditesc, lansat în 2000, a fost o gură de aer după cinematograful sovietic clasic. Atmosfera filmului reflectă perfect realitățile de la sfîrșitul secolului XX.

Бандитский Петербург — Википедия

Acțiunea se învîrte în jurul furtului de către Baron a unui tablou de Rembrandt de la un critic de artă celebru. Se dovedește că în Ermitaj este expus un fals, iar originalul întotdeauna a fost la colecționar. Mafia se teme că povestea va ieși la iveală și încearcă cu orice preț să prevină acest lucru...

Petersburgul banditesc 2: Avocat (Бандитский Петербург 2: Адвокат)

Filmul regizat de Vladimir Bortko este o continuare a primei părți, deși subiectul practic nu are nici o conexiune cu prima parte.

Сериал "Бандитский Петербург 2: Адвокат" ("Bandit Petersburg 2: The Lawyer") Серия 1 - смотреть онлайн бесплатно и легально на MEGOGO.NET

Pelicula este una serioasă, echilibrată, sinceră, prezentarea perioadei anilor 90 este una reală, transmițînd atmosfera maiestuoasă și în același timp posomorîtă a Petersburgului din acea vreme.

Doctor Who

Este povestea unui extraterestru care luptă cu nedreptatea rătăcind prin galaxii și călătorind în timp cu nava Tardis, care arată ca o veche cabină telefonică albastră la exterior.

Доктор Кто смотреть онлайн все сезоны сериала в хорошем HD качестве

Serialul a fost inclus în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai lung show din istoria televiziunii mondiale. Premiera filmului Doctor Who a avut loc în 1963. Din 2018, pentru prima dată în istorie, rolul protagonistului este jucat de o femeie.

Brigada (Бригада)

Este povestea a patru tineri din Moscova, prieteni din copilărie - Sașa Belîi, Kosmos, Pcela și Fil, care au crescut în aceeași curte. Prietenii au decis să cîștige puțini bani, dar un asasinat neplanificat le-a zădărnicit toate planurile, punîndu-le viețile în pericol.

Miza este prea mare, dar nu există o cale de întoarcere. Acum, băieții își fac drum în lumea criminală și, prin voința sorții, se transformă în una dintre cele mai unite și influente grupări...

Smallville

Smallville este povestea formării unuia dintre cei mai faimoși și iubiți supereroi ai omenirii - Superman. Serialul abundă prin acțiune, nu este deloc monoton, cu multe răsturnări de situație și momente memorabile.

Тайны Смолвиля (2001) - Всё о фильме, отзывы, рецензии - смотреть видео онлайн на Film.ru

În 2011, proiectul a fost inclus în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai lung serial SF. La un an de la încheierea sa, după 10 sezoane, a fost lansată o continuare sub formă de benzi desenate.

Inteligența depășește aparențele (Не родись красивой)

O tînără urîtă și modestă obține un loc de muncă într-o companie mare, unde, datorită inteligenței și abilităților sale, urcă rapid pe scara carierei.

Вспомнить все: как сейчас выглядит Вика Клочкова из сериала «Не родись красивой»

Eroina principală se confruntă cu o mulțime de încercări asociate cu dragostea ei neașteptată față de șeful companiei.

Teoria Big Bang

Doi fizicieni străluciți, Leonard și Sheldon, sînt minți grozave care înțeleg cum funcționează universul.

CBS объявил о закрытии сериала «Теория большого взрыва»

Dar geniul lor nu îi ajută deloc să comunice cu oamenii, în special cu femeile. Totul începe să se schimbe cînd în apartamentul de vizavi se mută frumoasa Penny.

Wolf Messing: Vizionarul

Serialul Wolf Messing: Vizionarul este un film rusesc care a apărut la televizor în 2009. Descrie evenimente misterioase, bazate pe fapte reale.

Фильм сериал Вольф Мессинг: Видевший сквозь время (2009) смотреть онлайн бесплатно все серии подряд

Un băiat evreu dintr-o familie săracă își cîștiga existența muncind din greu, executînd orice muncă murdară. Dar în curînd, în circumstanțe mistice, își manifestă abilitățile sale telepatice. El devine una dintre cele mai fatidice și mai misterioase personalități ale secolului al XX-lea.

Neveste disperate (Desperate Housewives)

Serialul emblematic american Neveste disperate, creat de Mark Cherry, este unul dintre seriale pe care cu siguranță ar trebui să le urmărești. De-a lungul anilor de existență, în nu mai puțin de opt ani, showul a fost distins cu numeroase premii prestigioase, inclusiv cu trei Globuri de Aur și șapte premii Emmy. De asemenea, trebuie de menționat că în 2007 serialul a fost recunoscut drept cel mai de succes din lume.

Intriga se învîrte în jurul a patru prietene casnice care locuiesc pe strada Wisteria Lane, situată într-un oraș fictiv Fairview.

Maestrul și Margareta (Мастер и Маргарита)

Versiunea ecranizată a operei de cult a lui Bulgakov - filmul serial Maestrul și Margareta - va reînvia în memorie imaginile cunoscute lumii întregi.

Сериал «Мастер и Маргарита» 2005: актеры, время выхода и описание на Первом канале / Channel One Russia

Începutul acestei povestiri ne vorbește despre Iazurile Patriarhului, unde a avut loc o întîlnire dintre jurnalistul Berlioz și poetul Bezdomnîi, care în timpul conversației dau de Woland - misteriosul și implacabilul Satan, care le-a povestit noilor săi cunoștințe povestea lui Pilat și a lui Isus...

Doctor House

Doctor House este un serial american de televiziune despre remarcabilul medic diagnostician Gregory House și echipa sa. Caracterul protagonistului este destul de contradictoriu și inacceptabil într-o societate civilizată, dar, de obicei, grație capacităților sale de neînlocuit totul i se iartă.

În fiecare episod, centrul poveștii este un pacient care suferă de o boală necunoscută. Și echipa lui House încearcă să pună un diagnostic pe baza detaliilor din viața pacientului, obiceiurile sale și alte caracteristici minore.

Procesul de găsire a cauzelor bolii seamănă foarte mult cu o investigație polițistă, în timpul căreia unul dintre personaje este dezvăluit dintr-o parte necunoscută anterior.

Secretul anchetei (Тайны следствия)

Un serial polițist care povestește despre viața dificilă a procurorilor care se confruntă în fiecare zi cu lumea crudă a criminalității.

Cititorii de Oase (Bones)

Temperance Brennan este un antropolog genial la laboratorul criminalistic al FBI. Este ateu și crede doar în fapte, în viața ei nu există loc pentru sentimente și emoții.

Partenerul ei în cercetarea infracțiunilor este agentul special FBI Seeley Booth. El crede în Dumnezeu și în paradis, și se bazează pe intuiție în investigații...

Urma (След)

La laboratorul experimental al Serviciului Federal de Experți activează cei mai experimentați specialiști - programatori, balisticiani, experți medico-legali, agenți. Ei investighează crime misterioase care necesită examinări și analize de specialitate.

След смотреть онлайн все сезоны сериала в хорошем HD качестве

Serialul Urma s-a dovedit a fi atît de aproape de spectator, încît în timpul difuzării sale au fost înregistrate mai multe apeluri reale ale cetățenilor la organizația fictivă SFE.

Școala militară (Кадетство)

Un serial care a captivat nu doar tinerii, ci și părinții.

До и после: как изменились главные герои сериала "Кадетство" - glamurchik.tochka.net

La școala militară Suvorov ajung băieți din familii diferite și din diferite straturi ale societății. Pentru unii este un vis, iar pentru alții - o pedeapsă a unui tată sever. Toți au 14 ani și manifestă maximalism. Școala Suvorov este o școală serioasă, băieții nici nu își imaginează prin ce teste vor trebui să treacă pînă vor ajunge să îndrăgească, să conștientizeze și să accepte viitoarea vocație.

Cadeții de la Kremlin (Кремлевские курсанты)

Timpul a zburat, studiile la Școala Suvorov s-au încheiat și se părea că tinerii prieteni de la școala militară vor merge pe drumuri separate.

Сериал Кремлевские курсанты: смотреть онлайн в хорошем качестве, фото, видео, описание серий - Вокруг ТВ.

Dar dintr-o dată, trei prieteni vechi, printre care Ilia Suhomlin, Stepan Perepeciko și Alexei Sîrnikov, se întîlnesc la Școala Superioară de Comandă Militară din Moscova la examenele de admitere...

Castle

Faceți cunoștință cu Richard Castle, scriitorul detectiv de succes care și-a ucis protagonistul în ultima carte.

Сериал Касл 1 сезон 1 серия - Цветы на твою могилу смотреть онлайн бесплатно в хорошем HD 1080 / 720 качестве

Dar se pare că unuia dintre admiratorii talentului său i-au plăcut prea mult cărțile, în oraș apare un imitator care comite crime, copiind cu o acuratețe modurile în care Castle și-a ucis eroii...

Stagiarii (Scrubs)

Este un serial despre munca de zi cu zi a medicilor clinicii americane Sacred Heart.

Сериал «Клиника» может получить продолжение в виде фильма

Fiecare episod ne vorbește despre diferite relații sociale și dezvăluie moralitatea colegilor și a personalului spitalului. Rîsul și pozitivul din serial sînt substituite cu momentele emoționante prin care trec eroii noștri în timp ce lucrează la clinică și îngrijesc pacienți.

Soldații (Солдаты)

Doi prieteni care au pierdut legătura în viața civilă se întîlnesc pe neașteptate la un centru militar.

Солдаты (сериал, 17 сезонов) – КиноПоиск

Un fiu de bogătași din oraș și un băiat simplu de la țară vor îndura împreună greutățile serviciului militar. Îndeplinirea datoriei civice, ca de obicei, este însoțită de multe necazuri.

Clanul Soprano (The Sopranos)

Acasă, el este un tată și un soț iubitor. La „muncă” - un ucigaș nemilos.

Este povestea vieții lui Tony Soprano, șef al mafiei italo-americane din nordul New Jersey.

Cuscrii (Сваты)

Oameni mai deferiți decît aceste două cupluri în vîrstă nu mai găsești. Părinții lui Mașa, Ivan și Valea, sînt oameni simpli de la țară, dar părinții lui Maxim, Iura și Olga, sînt orășeni țanțoși care se consideră intelectuali. Este greu de imaginat cum se vor înțelege ei, trăind sub un singur acoperiș.

Ambele cupluri de bunici fac orice pentru a demonstra că anume ei își iubesc cel mai mult nepoata!

O selecție de filme seriale din anii 90 poate fi vizionată, accesînd linkul:

https://noi.md/md/mai-multe/inapoi-in-anii-90-o-selectie-de-seriale-tv-care-merita-revazute

O selecție de desene animate din anii 1990-2000 poate fi accesată aici:

https://noi.md/md/diverse/desenele-animate-indragite-din-anii-1990-2000

Puteți să familiarizați cu o selecție de filme seriale din anii 70 - 80, accesînd linkul:

https://noi.md/md/diverse/indragitele-noastre-va-mai-amintiti-de-cele-mai-bune-seriale-din-anii-70-si-80

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?