Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

E simplu! Cum facem un iaz cu propiile mîini (FOTO)

19 apr. 2020,, 01:30   Mai multe...
14093 0

Dorința de a-și face propriul lac le vine în minte aproape tuturor proprietarilor de loturi. Însă odată ce evaluează în mod clar mărimea lotului, mulți dintre ei renunță la idee.

Și în zadar! Se pare că vă puteți crea o oază personală, construindu-vă cu ușurință cu propriile mîini și cel mai important - pe un lot de pămînt de orice dimensiuni. Se pare că am găsit o sursă de inspirație ...

Redacția „Tak prosto!“ ne împărtășește idea grozavă care ne va ajuta să transformăm lotul de pămînt de la vilă, așa încît să nu-l puteți recunoaște, iar tot de ce avem nevoie sînt anvelopele vechi și un pic de răbdare!

Cum sa faci un iaz cu propriile mîini

Pentru început luați cîteva anvelope vechi cu diametre diferite. În cazul nostru sînt folosite 3, dar puteți experimenta cu cantitatea. Principalul lucru e că vă vom povesti întreg procesul tehnologic!


La locul potrivit săpați o adîncitură pentru fiecare anvelopă. Diametrul gropii trebuie să se potrivească cu diametrul anvelopei. În partea de jos a terasamentului puneți un strat foarte subțire de nisip.

În gropile pregătite cufundați anvelopele, pentru ca suprafațai iazului să fie netedă și dreaptă, puteți folosi nivelmetrul.

Tăiați porțiunea superioară a anvelopei cu ajutorul ferăstrăului circular.

iaz ornamental din anvelope

Asigurați-vă ca marginile anvelopei tăiate să fie drepte.

Îndreptați partea interioară a viitorului iaz, fățuindu-l. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza polietilena obișnuită, noi însă vă recomandăm să procurați un material special hidroizolant. Scoateți marginile materialului în afară și fixați-le cu pietre mari.

Împrejmuiți anvelopele cu pietre decorative sau cu alte materiale pe gustul dvs. Solul din jur puteți să-l semănați cu iarbă sau cu plante suculentele. Va arăta minunat!

Înnobilînd solul și împodobind teritoriul cu pietre, umpleți mai repede iazul cu apă.

Oaza personală mică este gata. Un adevărat punct de atracție al lotului dvs.!

Uneori obiectele complet inutile, la prima vedere, se pot transforma în adevărate opere de artă. Iazul făcut de sine stătător va fi cu siguranță o sursă a bunei dispoziții și a relaxării, nu doar pentru persoana dvs., ci și pentru oaspeți. Nu economisiți timp și efort pentru a face acest lucru calitativ și veți primi mai mult ca sigur plăcere în urma muncii depuse!!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?