Cel mai puternic antibiotic natural

Cel mai puternic antibiotic natural

Efectele secundare ale medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală pot fi mult mai grave decît boala pe care o aveți. Ar trebui să luăm medicamente dacă vindecarea este mai rea decît boala?


Acesta este motivul pentru care este important să explorați remedii naturale ori de cîte ori este posibil.


Reţeta de mai jos este un antibiotic natural care are puterea de a elimina bacteriile gram-negative si gram-pozitive. Este folosit de milioane de oameni și este o combinație puternică de ingrediente proaspete, de înaltă calitate.


Este eficient în tratamentul bolilor cronice și a afecțiunilor, curățarea sîngelui și stimularea circulației sanguine. Are proprietăți antifungice și antivirale care îmbunătățesc fluxul limfatic și circulația sîngelui. Este, de asemenea, cel mai bun remediu pentru candida.


Ajută la combaterea bolilor fungice, parazitare și bacteriene. Acest remediu vă poate ajuta să vă consolidați imunitatea și să tratați toate bolile.


Ingrediente:


1/4 ceasca de usturoi organic, tocat fin;


1/4 ceapa ceapă organică, tocată marunt;


2 linguri de praf organic turmeric (recomandăm acest lucru);


700 ml de oțet organic de mere de cidru de mere (recomandăm acest lucru);


1/4 cană de ghimbir organic, rasă;


2 linguri de hrean organic, ras;


2 ardei organici fierţi.


Se amestecă ingredientele, cu excepția oțetului de cidru de mere și se pune amestecul într-un borcan Mason. Apoi, turnați otetul de cidru de mere în vîrf. Închideți bine și agitați borcanul. Ar trebui să fie plasat într-un loc uscat și rece timp de aproximativ două săptămîni. Se agită în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi.


După două săptămîni, presați amestecul prin tifon. Puteți să vă îmbogățiți mesele combinîndu-le cu uleiul de măsline și adăugați-l la tocană sau ca dressing de salată.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load