X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Ce filme poți viziona de sărbători? Top 10 ecranizări contemporane despre Anul Nou

25 dec. 2021,, 15:00   Mai multe...
4571 0

În ajunul sărbătorilor, Noi.md a pregătit pentru cititorii săi o selecție a celor mai populare, amuzante, romantice pelicule și filme de aventură ale anilor 2000, pline de spiritul Anului Nou și cel al Crăciunului.

Singur acasă 5: Jaf de Sărbători

După ce s-a mutat din însorita California în statul Maine în Ajunul Crăciunului, Finn, în vîrstă de 8 ani, se simte neliniștit în noua lui casă, avînd senzația că o casă mai oribilă nu există.

Фильм Один дома 5: Праздничное ограбление (2012) смотреть онлайн в хорошем HD 1080 / 720 качестве

Fiind convins că în casă trăiesc creaturi dintr-o altă lume, băiatul, pentru siguranța familiei sale, pregătește capcane în care trebuie să cadă fantomele rele, însă vor ajunge doar tîlharii.

Brazi. Ultimii (Ёлки Последние)

Eroii celor cinci nuvele pornesc în căutarea fericirii și fac ei înșiși adevărate minuni. Filmul constă din cinci povești care s-au întîmplat în ajunul Anului Nou. Nu toți eroii termină vechiul an într-o notă fericită...


ЛУЧШАЯ НОВОГОДНЯЯ КОМЕДИЯ! Ёлки Последние. Комедия, Семейный фильм. Лучшие фильмы. Filmegator - YouTube

Iura nu are suficientă voință pentru a cere în căsătorie femeia iubită. Modesta vînzătoare Ira își pierde bărbatul visurilor sale. Pensionarul singuratic Evgheni Valentinovici cere fără succes iertare fiului său adult ... Este timpul pentru a face schimbări și pentru a-i ajuta pe alții. Este timpul pentru o sărbătoare mare și aventuri grozave!

Polițistul din Rubliovka. Haosul de Anul Nou 2 (Полицейский с Рублевки. Новогодний беспредел 2)

Polițiștii plănuiesc să sărbătorească sfîrșitul de an în afara orașului alături de colegi și prieteni.

Полицейский с Рублёвки. Новогодний беспредел» собрал в прокате миллиард - новости кино - 4 января 2019 - фотографии - Кино-Театр.Ру

Cînd se pare că totul va decurge conform planului, brusc intervin infractorii, care au avut îndrăzneala să jefuiască una dintre cele mai mari întreprinderi de bijuterii din oraș. Astfel, sărbătoarea riscă să fie compromisă. Dar personajele principale nu se vor lăsa prinși de circumstanțe...

O nouă poveste de Crăciun (Last Cristmas)

Рождество на двоих - отзыв на фильм 2019 год, обзор кино Last Christmas

Kate lucrează într-un magazin de mărfuri de Crăciun, face abuz de alcool și a renunțat de mult să-și mai facă griji pentru propria viață. Viața ei se schimbă după ce îl întîlnește pe dulcele și fermecătorul Tom...

Doctor bun (Docteur?)

Este o comedie franceză în spiritul „Invincibilii” despre alianța bruscă a unui medic de urgență și a unui curier.

Хороший доктор» (Франция, 2019) - смотреть трейлеры на Кино Окко

Doctorul de gardă are dureri de spate. Pentru a nu lăsa pacienții nesupravegheați în ajunul sărbătorilor și pentru a se scăpa de concediere, a convins un simplu curier să-i viziteze pacienții. Și toate acestea în Ajunul Crăciunului!

Invizibilii (Невидимки)

Фильм Невидимки 2015: смотреть онлайн в хорошем качестве, фото, видео - Вокруг ТВ.

În ajunul Anului Nou, un eveniment uimitor schimbă pentru totdeauna viața protagonistului: el devine invizibil! Ce-i drept, nu înțelege imediat acest lucru, deoarece este obișnuit cu faptul că nimeni nu-l observă și nu-l ia în serios. Dîndu-și seama de beneficiile vieții noi și superputerile sale, el descoperă brusc că nu este singur!

Cronicile Crăciunului (The Christmas Chronicles)

Вышел трейлер комедии «Рождественские хроники 2» с Куртом Расселом

În Ajunul Crăciunului, fratele și sora - Kate și Teddy Pierce - vor să surprindă pe video apariția lui Moș Crăciun. O idee îndrăzneață se transformă într-o aventură extraordinară la care copiii nici nu ar putea visa. Împreună cu spiriduși și cerbi zburători magici, ei îl ajută pe Moș Crăciun să salveze sărbătoarea îndrăgită a tuturor.

Cel mai nou an! (Самый Новый год!)

Самый Новый год! (2020) — смотреть онлайн — Кинопоиск

Ziua de naștere a felcerului veterinar Sașa este pe 1 ianuarie. În ajunul sărbătorii, el ajunge în trecut, în casa părinților săi, care urmează să aibă un fiu. Oaspetele din viitor va trebui să treacă prin ziua de 31 decembrie 1992. În filmul-călătorie în anii 90 plini de culoare se produce starul comediilor populare de succes, Roman Kurțîn.

De Crăciun nu stăm acasă! (Four Christmases)

Фильм Четыре Рождества (Four Christmases): фото, видео, список актеров - Вокруг ТВ.

Un cuplu de îndrăgostiți, Brad și Kate, încearcă să sărbătorească Crăciunul alături de părinții lor, dar problema se complică de faptul că atît părinții lui, cît și ai ei sînt divorțați, așa că ei trebuie să ajungă în patru locuri diferite într-o singură zi...

Crăciunul pe gheață (Christmas on Ice)

Кадры - Рождество на льду - Эбигейл Клейн, Райан Купер 1500x999

Fosta patinatoare Courtney și jucătorul de hochei pe gheață Noah își unesc forțele pentru a împiedica primarul orașului lor să închidă un patinoar local. Lucrînd la un scop comun, tinerii se îndrăgostesc unul de celălalt. O melodramă emoționantă în spiritul Crăciunului.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав