Vadim Ojog: Tinerele formații ar trebui să producă clipuri video și să cînte chiar și pentru sălile pustii (FOTO, VIDEO)

Invitatul emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" este Vadim Ojog, chitarist și unul dintre fondatorii trupei Infected Rain.

Muzicianul a vorbit despre prima și ultima sa chitară, despre primul proiect muzical întitulat Blackside, despre motivul din care chitariștii formației Infected Rain au trecut la un moment dat la chitare cu șapte coarde, despre locurile în care a dormit colectivul în timpul turneelor, despre creația sa în cadrul proiectului ANOTHERKIND, precum și despre filmele, cărțile, modul sănătos de viață, cadourile admiratorilor etc.

Pe lîngă aceasta, Vadim a oferit cîteva recomandări utile tinerilor trupe care doresc să obțină succese pe scena profesională. „Multe trupe rock tinere greșesc atunci cînd se grăbesc să prezinte materialul ascultătorilor. În primul rînd, acesta trebuie făcut cît mai calitativ și doar apoi prezentat. În plus, trebuie să producă clipuri video - acest lucru este foarte important! Și, de asemenea, momentul cheie sînt turneele. Trebuie să meargă în mai multe turnee și să concerteze, chiar și în sălile goale - acest lucru va contribui la căpătarea experienței și a unor cunoștințe noi și utile. Trebuie de procurat un automobil, de obținut un permis de conducere și de plecat în turneu. Închirierea unui automobil în acest scop va fi destul de costisitoare, deci ar fi mai bine să cumpere propria mașină. Și pot începe cu țările vecine, iar apoi, fără ezitare, să plece cu concerte și în Europa”, a menționat muzicianul.


În continuare, vă oferim versiunea completă a interviului cu Vadim Ojog, din care veți afla multe lucruri interesante din viața muzicianului și a trupei Infected Rain.

Vizionare plăcută!

Autor: Nicolai Mișcoi

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load