COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Istoria colorată a clubului "Black Elephant" (FOTO)

Istoria colorată a clubului "Black Elephant" (FOTO)

Clubul Black Elephant sau pur și simplu "Slon" a rămas pentru totdeauna în memoria iubitorilor de muzică rock din Chișinău ca o petrecere plăcută a timpului liber într-o atmosferă culturală deosebită.

Acesta a fost un loc cu adevărat unic în capitala Moldovei, unde veneau artiști celebri din țările vecine, nemaivorbind de faptul că practic toate vedetele rockului moldovenesc au evoluat pe scena acestui club. Pentru mulți, anume scena clubului "Black Elephant" a devenit debutul, pista de lansare în lumea muzicii, urmînd înregistrări de albume, turnee și, dacă doriți, faimă și popularitate.


Din păcate, clubul ”Black Elephant” nu mai este, dar există amintirea despre el. Cîndva, noi am prezentat deja în rubrica noastră un interviu exclusiv cu trei barmani concomitent ai clubului - Igor, Roman și Anatolie. Astăzi, din nou, vrem să vă ducem pe valurile amintirii acelor vremuri cînd ”Black Elephant” trăia și ademenea cu piciorul său din spate îndoit elegant. Și vom face acest lucru cu ajutorul eroinei ultimei ediții a "Istoriei rockului moldovenesc", Irina Toplionkina, care va prezenta astăzi a doua parte a colecției sale - arhiva programelor clubului ”Black Elephant” din anii 1999, 2000 și 2001.

Vă aduceți aminte cum aceste programe multicolore aduceau de fiecare dată bucurie și plăcere anticipată a unor evenimente plăcute - întîlniri cu prietenii, concerte minunate, discuții sufletești și dansuri distractive?

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load