X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 913

1000facez: Am avut mai multe concerte în străinătate decît în Moldova (FOTO, VIDEO)

16 aug. 2020,, 10:00   Istoria rockului moldovenesc
3999

Eroii emisiunii „Istoria rockului moldovenesc” sînt membrii formației 1000facez Oleg Petrenco și Evghenii Pleșcan.

Oaspeții emisiunii au vorbit despre calea sa artistică, fiecare dintre care este interesantă în felul său. Așadar, la începutul anilor '90 Evghenii Pleșcan a fost vocalistul trupei „Крик Тишины”, iar Oleg Petrenco a interpretat și a cîntat la bas în celebra formație punk de la Chișinău „Морозов и Булочники”. Cum în final au ajuns muzicienii să se întîlnească și să formeze o trupă cu denumirea 1000facez? Aceasta, precum și multe alte informații interesante, le puteți afla urmărind interviul cu oaspeții noștri.

De menționat că, în cadrul interviului cu muzicienii au fost abordate numeroase subiecte interesante, printre care situația dificilă privind concertele rock în Moldova.


„Am avut puține concerte. Trupa ar trebui să cînte mult mai des! Dar trăim într-o astfel de regiune încît viața decurge diferit. Pot spune cu încredere că am avut mai multe concerte în străinătate decît în Moldova. De exemplu, am evoluat în România, Bulgaria, Ucraina. Am mers la Transnistria cu un concert”, a spus vocalistul și basistul trupei 1000facez Oleg Petrenco.

„Îmi place foarte mult să cînt la concerte, am o mare plăcere cînd evoluăm pe scenă. Pentru mine aceasta este un drog, iar adrenalina primită în urma concertului îmi ajunge pentru o săptămînă. Vrem să evoluăm cît mai des! ”, a mărturisit bateristul trupei 1000facez Evghenii Pleșcan.

Puteți urmări versiunea completă a interviului cu eroii noștri mai jos:

Autor: Nicolai Mișcoi

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав