TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Zuckerberg a spus ce a discutat cu Trump la o întîlnire secretă

Directorul Facebook, Mark Zuckerberg, a dat detalii despre întîlnirea secretă pe care a avut-o cu președintele american Donald Trump.

Cina dintre fondatorul rețelei de socializare și Trump ar fi rămas secretă, dacă nu ar fi fost dezvăluită în noiembrie, de jurnaliștii de la NBC News, și confirmată ulterior de Facebook.

Dacă atunci nu s-a știut ce au discutat cei doi în cadrul întîlnirii, acum au apărut detalii, oferite de Mark Zuckerberg într-un interviu pentru CBS, relatează Business Insider.

„Am vorbit despre o serie de lucruri care îl preocupau, și cîteva din subiectele care apar la știri în toată lumea” a spus Zuckerberg la interviul la care a participat și soția lui, Priscilla Chan. Chiar dacă directorul Facebook nu a oferit alte detalii, el a negat că Trump ar fi încercat să-l influențeze pe tema publicității electorale de pe rețeaua de socializare.

„Nu. Cred că lucrurile despre care oamenii vorbesc, sau cred că sînt discutate în aceste situații nu sînt unul și același lucru. Trebuie să spun că a fost o cină și o întrevedere privată” a adăugat Mark Zuckerberg.


„Aceasta este corupție, pur și simplu” a comentat întîlnirea senatorul democrat de Massachusetts, Elizabeth Warren. Facebook a fost aspru criticată pentru faptul că nu verifică publicitatea electorală și postările politicienilor și cu atît mai puțin nu înlătură informațiile false.

Totuși, rivalii social-media Twitter și Youtube acționează diferit. Twitter a interzis publicitatea politică iar Youtube a șters numeroase videoclipuri electorale de pe platformă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load