COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6738

Zelensky și Biden vor semna un acord de cooperare tehnico-militară

11 iun. 17:35   În lume
1581 1

Președinții Ucrainei și SUA, Vladimir Zelensky și Joseph Biden, ar putea semna un acord privind cooperarea tehnico-militară și securitatea cibernetică în cadrul întîlnirii de la Casa Albă din iulie. Despre acest lucru a declarat într-o discuție cu publicația "Adevărul European" de către șeful adjunct al Biroului liderului ucrainean Andrey Sibiga.

Oficialul a dat asigurări că această problemă se află deja pe ordinea de zi a negocierilor, dar a refuzat să dezvăluie în prealabil conținutul documentelor. "Să lăsăm acest lucru pentru negocierile bilaterale și finalizarea acordurilor relevante", a spus Sibiga.

El a menționat că în cadrul reuniunii ar putea fi semnate și alte acorduri, inclusiv cele legate de mediu și economie. "Ne-am stabilit obiective ambițioase. Sperăm foarte mult că, în ciuda termenelor restrînse pentru pregătirea vizitei —acesta este sfîrșitul lunii iulie — toate măsurile pregătitoare necesare vor fi efectuate la nivelul corespunzător", a spus șeful adjunct al Oficiului.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽