COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6634

Zelensky a refuzat să spună ce crede despre Putin

20 mai. 17:00   În lume
1096 1

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a susținut o conferință de presă dedicată împlinirii a doi ani de activitate în calitate de președinte al Ucrainei.

Zelensky a fost extrem de evaziv cînd a fost întrebat de un jurnalist polonez ce crede despre Vladimir Putin - după întîlnirea personală cu el și toate evenimentele care au avut loc după întîlnire. El a refuzat să-l descrie, transmite unian.net

"Nu am timp să mă gîndesc la președintele Putin, mă gîndesc doar la întîlniri într-un format sau altul care pot duce la sfîrșitul războiului. De aceea, sînt foarte atent cu privire la caracteristicile care pot duce la agravare. Dacă e să folosim sloganuri, noi vom crește posibilitatea escaladării și, dacă se va întâmpla acest lucru, nu-mi voi ierta acest lucru. Mai întîi trebuie să punem capăt războiului și apoi vă voi spune ce cred și despre cine", a spus Zelensky.

În același timp, Zelensky a spus că negocierile dintre Biroul președintelui și partea rusă pentru organizarea unei întîlniri pe teren neutru au început deja.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽