COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6720

Zelensky a informat Secretarul General al NATO ”despre amenințările semnificative din partea FR”

11 iun. 08:20   În lume
1865 4

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a purtat o discuție cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg. Despre acest lucru șeful statului a scris pe Twitter.

Potrivit lui Zelensky, el a informat Secretarul General al Alianței Nord-Atlantice "despre amenințările semnificative din partea Federației Ruse". "Sper că la summit-ul NATO vor fi examinate măsuri eficiente pentru a descuraja agresiunea Federației Ruse", a declarat liderul ucrainean.

El a adăugat că a discutat cu Stoltenberg problema aderării Ucrainei la NATO și a remarcat importanța "confirmării politicii ușilor deschise a Alianței".

La 7 iunie, biroul președintelui Ucrainei a publicat un comunicat de presă despre discuția sa telefonică cu liderul american Joe Biden. În mesajul se spunea inițial că Biden și-a exprimat sprijinul deplin pentru integrarea euro-atlantică a republicii și importanța furnizării unei hărți.

Ulterior, comunicatul de presă a fost corectat, iar aceste informații au dispărut din el. Mass-media a anunțat că acest lucru s-a întîmplat după pretențiile Washingtonului.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽