X 

Zelenski s-a pronunțat cu privire la sfîrșitul războiului din Ucraina

20 noi. 14:00   Război în Ucraina
3201 3

Războiul din Ucraina nu se va încheia atît de repede pe cît ne-am dori. Pentru că nu este un film, ci "o muncă grea de zi cu zi", în spatele căreia se află vieți de ucraineni și de militari, și care necesită timp.

Acest lucru a fost declarat de președintele ucrainean Vladimir Zelenski în timpul unei întîlniri cu directorul general al Fox Corporation, Lachlan Murdoch, și cu jurnaliștii de la Fox News, scrie RBC-Ucraina cu referire la site-ul președintelui ucrainean.

"Oamenii, dintr-un anumit motiv, îl tratează (războiul) ca pe un film și se așteaptă să nu existe pauze lungi în desfășurarea evenimentelor, că imaginea din fața ochilor lor se va schimba mereu, că în fiecare zi vor exista surprize", a spus el.

Dar, potrivit președintelui Ucrainei, pentru ucraineni și soldații ucraineni războiul "nu este un film, este viața noastră, este o muncă grea de zi cu zi. Și este nevoie de timp pentru a o duce la bun sfîrșit.

"Se va termina nu atît de repede pe cît ne-am dori, dar nu avem dreptul să lăsăm mîinile în jos și nu o vom face", a declarat Vladimir Zelenski.

7
5
0
4
47

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?