COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Zelenski, despre președinția sa: Fiica nu vrea să candidez pentru un al doilea mandat

11 oct. 09:45   În lume
1478 0

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că fiica sa cea mare Alexandra nu vrea ca el să candideze pentru un al doilea mandat.

După cum a precizat șeful statului, familia sa a suferit foarte mult din cauza președinției. „Fiica mea ridică acest subiect, ea nu vrea să candidez pentru un al doilea mandat”, a recunoscut Zelenski că o parte a familiei sale se opune înaintării candidaturii șefului Ucrainei la alegeri. El a răspuns dacă intenționează să participe la cursa prezidențială. „Indiferent cît de mult îmi iubesc fiica, acest lucru depinde doar de nivelul a ceea ce vom reuși să facem și numai de asta”, a anunțat politicianul condițiile pentru candidarea sa pentru un al doilea mandat, raportează Noi.md.

Alexandra Zelenski urmează să absolvească liceul în 2022. Potrivit tatălui ei, va primi studii superioare în Ucraina. Fata vrea să se ocupe de economia internațională.

Anterior, liderul ucrainean a anunțat că intenționează să lucreze pînă la sfîrșitul actualului său mandat prezidențial, dar încă nu a decis dacă va candida pentru al doilea mandat. Zelenski a menționat că ar dori să conducă țara în momentul în care toate promisiunile sale electorale și planurile electorale ale partidului Slujitorul Poporului sînt îndeplinite.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X