Criza energetică stiri: 785
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 284

Zelenski declară că ucrainenii au obosit de ostilități

23 iun. 18:45   Război în Ucraina
2395

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a spus că regiunile țării, care sînt într-o siguranță relativă, s-au săturat și de subiectul ostilităților. Șeful statului este citat de TASS.

„Oamenii uită, iar în alte state există oboseală de război, la fel ca în Ucraina, cei care nu cad sub bombardamente, uită ce trebuie făcut”, a spus liderul ucrainean.

Anterior, premierul britanic Boris Johnson a spus că, în ciuda faptului că oamenii din întreaga lume au obosit deja să asculte știrile și să experimenteze consecințele conflictului din Ucraina, acest subiect este extrem de important.

Liderul britanic a remarcat că Londra, împreună cu alte state, este pregătită să continue să ajute ucrainenii. În același timp, potrivit acestuia, Occidentul nu ar trebui să impună niciun punct de vedere locuitorilor țării, deoarece aceștia trebuie să decidă singuri ce acțiuni ar trebui să întreprindă în situația actuală.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав