X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Zelenski a venit la înmormîntarea ministrului Afacerilor Interne care a decedat în accidentul aviatic

21 ian. 14:00   Război în Ucraina
2624 0

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, împreună cu soția sa Elena, au venit la înmormîntarea ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastîrski, și a altor angajați ai ministerului care au murit într-un accident de elicopter la Brovari, lîngă Kiev.

În imaginile publicate de la evenimentul funerar apare președintele Ucrainei și soția sa apropiindu-se de sicriu și depunînd flori. Apoi, liderul ucrainean s-a apropiat de rudele decedatului, cu care a început să discute.

Despre prăbușirea elicopterului în regiunea unei grădinițe din Brovari s-a aflat în dimineața zilei de 18 ianuarie. În urma impactului, la locul accidentului a izbucnit un incendiu. Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a publicat o listă a pasagerilor morți în elicopter. În el se aflau ministrul Afacerilor Interne Denis Monastîrski, prim-viceministrul Evghenii Enin, Secretarul de Stat din cadrul MAI Iurii Lubkovici, asistentul șefului ministerului Tatiana Șutiak, șeful pazei ministrului, Mihail Pavlușko, și fotograful Nikolai Anatski. În plus, au decedat și cei doi piloți.

În aceeași zi, Serviciul de Stat pentru Situații Excepționale al Ucrainei a anunțat că în urma accidentului aviatic au murit în total 14 persoane, inclusiv un copil. Alte 25 de persoane au fost rănite.

0
0
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий