TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Zakharova a acuzat CNN de încercarea de a prezenta tancurile ucrainene ca fiind rusești

Purtătoarea de cuvînt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat canalul american de televiziune CNN că a încercat să declare tancurile ucrainene ca fiind rusești. Despre aceasta ea a scris pe pagina sa de Facebook.

Zaharova a subliniat că jurnaliștii de la postul de televiziune s-au cufundat atît de "adînc în lupta ideologică" încît nu au verificat faptele și au lansat un reportaj în care declarațiile despre "pregătirea Rusiei de război" au fost însoțite de imagini cu tancuri ucrainene la gara ucraineană. "Poate că corespondenții dvs. de la Moscova ar trebui să renunțe la participarea la viața publică a țării noastre (ei au propriul lor stat pentru asta, iar noi ne putem descurca și singuri) și să dedice puțin mai mult timp profesiei lor. Pentru că acest lucru este pur și simplu indecent", a spus ea.

Anterior, CNN a lansat un reportaj despre călătoria președintelui ucrainean Vladimir Zelensky la linia de contact din Donbass. Autorul materialului este corespondentul CNN Matthew Chance, care la începutul lunii aprilie a fost reținut la colonia din regiunea Vladimir, unde își ispășește pedeapsa fondatorul Fondului Anticorupție Alexei Navalnîi.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load