AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 717

Zaharova – prin ce se aseamănă Ucraina, Moldova și Țările Baltice

21 ian. 08:38   Război în Ucraina
2087 7

Procesele de rupere a legăturilor interpersonale de cooperare cu Rusia, dezindustrializarea, emigrarea în masă a forței de muncă în Occident se observă în afară de Ucraina și în Țările Baltice. Aceleași tendințe sînt în Moldova și Georgia. Declarațiile au fost făcute joi de reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe Maria Zakharova, în cadrul unui briefing.

Ea a menționat că degradarea și starea de lucruri din Ucraina sînt pur și simplu imposibil de ascuns. „Indiferent cu ce summit-uri încearcă să înfrumusețeze situația, indiferent cu ce „platforme Crimeea” ar încerca să distragă atenția propriei populații, indiferent de cîte ori ar repeta cuvintele „progres economic” și „agresiunea Rusiei”, realitatea urîtă și îngrozitoare care este acum în Ucraina, ea oricum este evidentă pentru toată lumea”, a menționat Zaharova, transmite Noi.md cu referire la sputnik.md.

În același timp, după cum a afirmat reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Uniunea Europeană nu tratează Ucraina ca pe un partener egal.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав