COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2829
Puterea stiri: 6439
Coronavirus stiri: 7310

Zaharova: "Occidentul nu ar trebui să fie șocat de incidentul cu avionul Ryanair din Minsk"

24 mai. 16:55   În lume
1317 0

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că țările occidentale nu ar trebui să fie șocate de cazul zborului companiei aeriene Ryanair.

"Este șocant faptul că Occidentul numește incidentul din spațiul aerian al Belarusului "șocant". Viața "democrațiilor civilizate" după traiectoria "quod licet Iovi, non licet bovi" ("ceea ce este permis lui Jupiter, nu este permis taurului" - n. TASS) demult nu mai este actuală din cauza pierderii adevăratelor calități de lider. Sîngele și suferința a milioane de oameni din întreaga lume au scos scaunul de sub demagogii occidentali", a scris ea luni pe pagina sa de Facebook.

"Sau ar trebui să șocheze totul: de la aterizările forțate în Austria ale avionului Președintelui Boliviei, la cererea Statelor Unite și în Ucraina, după 11 minute de la decolare a avionului Belarus cu un activist anti-maidan. Sau nu ar trebui să șocheze comportamentul similar al altora", a subliniat Zaharova.

Potrivit ei, utilizarea campaniilor politico-informaționale a pentru a forma prin intermediul mass-media o percepție adecvată nu mai crează efectul dorit. "Rețeaua ține minte toate cazurile de răpiri violente, aterizări forțate și arestări ilegale făcute de "gardienii ordinii și ocrotitorii moralei", a adăugat reprezentantul oficial.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽