AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3208

Zaharova a numit drept neglijență criminală întrebările mass-media către Biden

20 ian. 07:33   Război în Ucraina
1959 8

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a numit întrebările jurnaliștilor americani la Conferința de presă a președintelui american Joe Biden drept neglijență criminală, care "vorbesc cu toată certitudinea despre "atacul Rusiei asupra Ucrainei", dar nu pun întrebări despre extinderea NATO.

"Este uimitor cum jurnaliștii americani de la Conferința de presă a lui Biden vorbesc cu toată certitudinea despre "atacul Rusiei asupra Ucrainei", ca și cum nu ar fi auzit niciodată despre extinderea NATO spre est, obligațiile țărilor occidentale privind indivizibilitatea securității. Ca și cum nu ar ști nimic despre provocările regimului de la Kiev și sprijinul lor din partea Washingtonului", a scris ea joi pe canalul său Telegram, relatează Noi.md.

"Ce-i asta? Simplitate sfîntă sau naivitate nepermisă? Cred că este neglijență criminală", a rezumat diplomatul.

Recent, în țările occidentale, precum și la Kiev, resună acuzații despre o posibilă invazie rusă a Ucrainei. Secretarul de presă al Președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a numit astfel de informații drept o escaladare goală și neîntemeiată a tensiunii. El a subliniat că Rusia nu prezintă o amenințare pentru nimeni.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав