COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 667(+161)   TRATAȚI 252 166     DECESE 6261(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2833
Puterea stiri: 6317
Coronavirus stiri: 7260

YouTube va introduce taxe pentru bloggeri

22 mai. 13:05   În lume
1106 0

De la 1 iunie, video hosting-ul va introduce publicitate în toate videoclipurile plasate pe platforma YouTube, chiar și în cele care nu sînt conectate la programul de parteneriat.

Despre acest lucru se anunță în secțiunea "Condițiile de utilizare" de pe site-ul companiei, transmite rg.ru

Din prima zi de vară va începe să funcționeze și dreptul video hosting-ului de a monetiza conținutul video. În plus, vor fi introduse impozite pentru bloggerii care trăiesc în afara Statelor Unite, inclusiv ruși. Profitul obținut din vizualizări în SUA va fi impozitat. Este vorba despre veniturile obținute prin intermediul serviciului YouTube Premium, superchat și sponsorizare.

Pentru a colecta taxe, trebuie de furnizat informații despre TIN, numele persoanei juridice și numele canalului. În cazul nefurnizării acestor informații, hostingul poate reține pînă la 24% din venituri. În același timp, autorii ruși nu vor fi taxați dacă vor prezenta informații fiscale, deoarece Rusia și Statele Unite au un acord care exclude dubla impunere.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽