COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

WhatsApp, Instagram şi Facebook Messenger vor fi integrate pe aceeași platformă

26 ian. 2019,, 15:33   În lume
1833 0

Mark Zuckerberg intenționează să integreze serviciile de mesagerie de pe Instagram, Whatsapp și Facebook, relatează BBC News.

Deși cele trei platforme vor funcționa în continuare ca aplicații autonome, ele vor fi interconectate astfel încît mesajele să poată fi transmise de la un serviciu la altul.

Facebook a anunţat că lucrează pentru îmbunătăţirea criptării produselor de mesagerie şi că analizează modalităţi prin care utilizatorii să se conecteze mai uşor între reţele.

”Au loc multe discuţii şi dezbateri, în condiţiile în care începem un lung proces de stabilire a detaliilor”, a spus un purtător de cuvînt.

După ce vor avea loc aceste schimbări, un utilizator al Facebook, de exemplu, va putea să trimită un mesaj criptat cuiva care are doar cont pe WhatsApp, potrivit New York Times.


Criptarea integrală (end-to-end encryption) protejează mesajele astfel încît acestea să nu fie vizualizate decît de participanţii la conversaţie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X