Vladimir Zelenski poate să nu vină la la dezbateri

6 apr. 2019,, 16:00   Război în Ucraina
4207 0

Vladimir Zelenski poate să nu vină la la dezbaterile programate cu Petro Poroșenko.

Motivul ar fi programul supraîncărcat pe care îl are. Despre acest lucru a anunțat politologul Dmitrii Razumkov.

Potrivit nv.ua, Umoristul nu a venit nici la dezbaterile precedente, înainte de prima rundă de alegeri tocmai din cauza unor emisiuni programate, iar organizatorii dezbaterilor televizate știau despre asta.

Reamintim că Vladimir Zelenski și actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, se vor duela în turul doi al scrutinului prezidențial din țara vecină, care va avea loc în 21 aprilie. Cei doi au acumulat cele mai multe voturi în urma alegerilor de duminică.

După numărarea a aproape 83 de procente din buletinele de vot valabile, primul a fost preferat de peste 30 la sută dintre alegători și a depășit chiar rezultatele sondajelor publicate în ultimele luni.


Pe locul doi este Petro Poroșenko. Acesta acumulat aproape 17% din voturile exprimate. Iulia Timoșenko, cea care se anunța drept principalul contracandidat al actualului lider de la Kiev pentru accederea în turul doi, a fost preferată de aproximativ 13 la sută din ucraineni.

În total, au ieșit la urne aproape 63,5 procente dintre cetățenii cu drept de vot ai țării vecine, cu aproape 4% mai mult decît la alegerile de acum cinci ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?