COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Viteza Twitter a fost încetinită pentru ruși și s-a amenințat cu blocarea rețelei sociale

10 mar. 12:30   În lume
1609 0

Începînd cu 10 martie, Roskomnadzor a încetinit viteza rețelei sociale Twitter din Rusia. Acest lucru s-a menționat într-o declarație pe site-ul agenției.

Se remarcă faptul că rețeaua socială va funcționa mai lent pe toate dispozitivele mobile ale rușilor, precum și pe 50% din computere, laptopuri și alte dispozitive staționare. Roskomnadzor a amenințat, de asemenea, că va bloca Twitter dacă acesta va refuza să respecte cerințele legislației ruse.

După cum scrie lenta.ru, în mesajul Ministerului se menționează faptul că decizia de a încetini activitatea a fost luată din cauza inacțiunii companiei de Internet în legătură cu conținutul interzis pe teritoriul Rusiei. Astfel, Roskomnadzor a declarat că Twitter din 2017 nu elimină conținutul care incită minorii la sinucidere, precum și pornografia infantilă și informațiile despre utilizarea substanțelor narcotice.

În declarație se afirmă că blocarea este posibilă dacă serviciul de Internet continuă să ignore cerințele legilor Rusiei privind ștergerea informațiilor interzise de pe paginile rețelei sociale.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽