Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

Viceministrul Apărării al Ucrainei a demisionat

24 ian. 11:15   Război în Ucraina
1907 1

Viceministrul Apărării al Ucrainei, Veaceslav Şapovalov, și-a dat demisia.

Cererea sa a fost deja satisfăcută de șeful ministerului Alexei Reznikov, relatează RBC-Ucraina cu referire la site-ul web al Ministerului Apărării al Ucrainei.

Potrivit declarației, Veaceslav Şapovalov a fost responsabil de logistica Forțelor Armate ale Ucrainei, a cerut să fie concediat pentru „a nu reprezenta o amenințare la adresa aprovizionării stabile a Forțelor Armate ale Ucrainei ca urmare a unei campanii de acuzații legate de la achiziționarea de servicii alimentare”.

„În ciuda faptului că acuzațiile exprimate sînt neargumentate și nefondate, declarația de demisie a lui Veaceslav Şapovalov este un act demn în tradițiile politicii europene și democratice, o demonstrație că interesele apărării sînt mai presus decît orice birou sau fotoliu”, se arată pe site-ul ministerului.

Reamintim că, săptămîna trecută, mass-media a publicat o investigație în care susținea că Ministerul Apărării al Ucrainei ar cumpăra alimente pentru Forțele Armate ale Ucrainei la prețuri de 2-3 ori mai mari decît prețurile din supermarketurile din Kiev.


6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий