TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Utilizatorii de Instagram se îmbolnăvesc făcînd selfie-uri într-un loc minunat, dar toxic

Utilizatorii de Instagram se îmbolnăvesc făcînd selfie-uri într-un loc minunat, dar toxic

Utilizatorii de Instagram se îmbolnăvesc făcînd selfie-uri într-un loc superb, dar toxic Utilizatorii de Instagram se aruncă în lacul Monte Neme, din Galicia, Spania, pentru a obține o imagine perfectă, dar mulți se îmbolnăvesc după o baie în apa toxică.


Lacul Monte Neme este renumit pentru frumusețea lui. Apa albastră atrage turiști din toate colțurile lumii, dar medicii avertizează că lacul conține substanțe chimice nocive. Recent, un vizitator s-a plîns că a suferit de erupții cutanate și de vărsături după ce a făcut o baie în lac. Manuel Ferreiro, un medic din Galicia, a declarat că expunerea prelungită la apa din Monte Neme ar putea duce la vărsături și diaree. De asemenea, băile scurte în lac provoacă iritarea pielii și a ochilor, potrivit independent.co.uk.


Nu este pentru prima oară cînd oamenii se expun unor pericole pentru selfie-uri. Sute de utilizatori de Instagram din Rusia au luat cu asalt un lac toxic din Siberia. Autoritățile au încercat să interzică accesul tinerilor dornici de faimă în zona considerată periculoasă.


Lacul este unul artificial creat pentru a colecta resturile toxice de la o fabrică de cărbune din apropiere.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load