COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Următoarea sesiune a Parlamentului European va avea loc la Bruxelles

Sesiunea Parlamentului European (PE) de la începutul lunii octombrie va avea loc la Bruxelles şi nu la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni preşedintele PE David Sassoli, în pofida unei cereri a preşedintelui francez Emmanuel Macron, relatează AFP.


''Din păcate, avînd în vedere creşterea recentă a ratei de transmitere a virusului în Franţa, inclusiv în Departamentul Bas-Rhin, şi ţinînd cont de sănătatea publică, trebuie să reconsiderăm deplasarea deputaţilor şi angajaţilor Parlamentului European, cu cîteva înaintea primei sesiuni parlamentare din octombrie'', a explicat David Sassoli într-un comunicat.

Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a scris preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli, pentru a cere revenirea sesiunilor plenare ale forului comunitar la sediul său din Strasbourg 'din octombrie', în pofida epidemiei de COVID-19, potrivit unei scrisori obţinute de AFP luni.
.
Pentru a cincea oară în acest an, sesiunea plenară de la Strasbourg, din 14-17 septembrie, a fost în continuare relocată din cauza includerii Departamentului Bas-Rhin şi, prin urmare, a Strasbourgului în 'zona roşie' de COVID-19.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load