COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Unui miliardar i-a fost interzis să cheltuiască bani pe o viață frumoasă

Aproape toate cheltuielile mari i-au fost interzise unui miliardar. El nu poate nu doar să se odihnească în stațiunile la modă, dar chiar să facă reparație în casă. Dacă are nevoie de o sumă mare, el trebuie să primească mai întîi o permisiune specială.

Curtea a interzis miliardarului chinez, șeful conglomeratului turistic și financiar HNA, Chen Feng, să cheltuiască bani pentru o viață de lux, deoarece compania sa are datorii mari. I-au fost interzise toate cheltuielile care nu sînt necesare pentru viață și muncă, scrie The New York Times, transmite korrespondent.net.

Astfel, Chen Feng nu are dreptul să zboare cu clase întîi, să se cazeze în stațiuni scumpe și hoteluri de lux. Îi este interzis să facă reparații costisitoare acasă.

Miliardarul trebuie să obțină un permis special înainte de a cheltui o sumă mare. Motivul pentru astfel de restricții severe este faptul că compania a ignorat ordinul instanței emis în luna martie a acestui an.

Vă amintim că acum doi ani, o locuitoare din China a achiziționat prin intermediul platformei Jubaohui (deținută de companie) două produse de investiții. Cu toate acestea, după ce nu a primit dividendele care i se cuveneau, s-a adresat în judecată.


Prin decizia judecătoriei, HNA trebuia să plătească în termen de 10 zile datoria cetățenei chineze cu dobîndă, însă nu a făcut acest lucru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load