COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 523
Coronavirus stiri: 7842

Ungaria vine cu o serie de învinuiri la adresa ONG-urilor finanțate de Soros

4 oct. 2021,, 14:00   În lume
1511 6

ONG-urile finanțate de George Soros creează rapoarte realizate la comandă pentru campania Parlamentului European împotriva guvernului lui Viktor Orbán, spun analiștii maghiari, transmite Noi.md cu referire la sinteza.org.

Membrii Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European au părăsit Ungaria, după o vizită de două zile de investigare a statului de drept și a standardelor democratice. Ulterior vizitei, analiștii politici au început să publice dovezi despre legăturile delegației Parlamentului European cu ONG-urile de extremă stîngă și cu rețeaua lui George Soros.

Ministrul maghiar al Justiției, Judit Varga, le-a reamintit membrilor comitetului că procedura cu articolul 7 a fost inițiată de forțele politice de stînga pro-migrație cu ani în urmă, deci nu are nicio legătură cu problemele care au apărut în preznet. Pe de altă parte, grupul de reflecție conservator maghiar Századvég a publicat un raport care detaliază legăturile cu donatorii politici, precum și o istorie a angajamentului între membrii comitetului și grupurile de extrema stîngă.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X