X 
Cazul Șor stiri: 594

Un vestit brand va crea genți cu ecrane flexibile

14 mai. 2019,, 04:02   Război în Ucraina
1919 0

Cei de la Louis Vuitton s-au aruncat în ultimul an la mai multe colaborări interesante pe zona de tech.

După căștile wireless realizate împreună cu Master & Dynamic, tocmai a anunțat poșetele cu un ecran flexibil.

În mod realist, este puțin probabil să găsești utilitatea unui ecran pe poșeta pe care o porți cu tine peste tot, dar cei de la Louis Vuitton au comercializat deseori produse a căror valoare raportată la utilitate nu are vreun sens. Trecînd însă peste această informație de context, poșeta devenită gadget poate fi considerată o transformare previzibilă. La fel cum casele au devenit inteligente, era doar o chestiune de timp pînă cînd accesoriile de fashion să ajungă în același spectru.

Revenind la gadgetul din imaginea de mai sus, Louis Vuitton a dezvăluit două poșete diferite cu ecrane flexibile pe una dintre părți. O poșetă integrează un singur panou de dimensiuni generoase, în timp ce a doua folosește două panouri de dimensiuni mai mici. Conform informațiilor furnizate celor de la Engadget, acelea sînt de tip AMOLED cu o rezoluție de 1920 x 1440 de pixeli.

Anunțul a fost făcut în cadrul paradei de modă LV Cruise 2020 de la New York. Ambele poșete cu ecrane integrate afișau scene aleatorii din diverse orașe pe panourile respective. Pe una dintre ele a putut fi observată și o demonstrație a unui browser de internet, dar nu este foarte clar dacă îl poți utiliza la fel ca pe smartphone. ”Ideea este să te gîndești la poșetă ca la o extensie a smartphone-ului.” A explicat un purtătotor de cuvînt Louis Vuitton pentru Engadget.


Momentan, nu este foarte clar dacă aceste gadgeturi vor deveni produse comerciale sau sînt doar concepte pentru ceva ce ar urma să fie anunțat în anii următori. Indiferent de situație, prețul de achiziție va fi probabil absurd.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?