COVID-19 în MOLDOVA

Un tînăr se luptă cu noul coronavirus din luna martie

Un tînăr se luptă cu noul coronavirus din luna martie

Un britanic, în vîrstă de 27 ani, duce o luptă continuă cu noul coronavirus încă din luna martie şi nu s-a mai vindecat nici pînă acum, după şase luni de tratament, transmite ziarulnational.md.

Charlie Russell a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna martie. După 182 de zile de tratament, tînărul se simte tot mai rău, avînd dureri în piept severe, migrene, ameţeli şi probleme foarte grave de respiraţie.

„Dacă aș fi știut că o să fiu atât de bolnav, aș fi luat totul mult mai în serios în martie. Dar atunci se spunea că o persoană tînără infectată, cel mai probabil, nu va avea deloc simptome. Sau ar putea fi bolnavă cîteva săptămîni și gata”, a spus Charlie Russell, potrivit The Guardian.

Tînărul nu mai poate merge la serviciu deoarece este prea slăbit şi a renunţat şi la activităţile sale zilnice precum: joggingul, ieşirile în oraş cu prietenii sau plimbatul prin parc.

Medicii încearcă din răsputeri să-l ajute pe Charlie, afecţiunea sa fiind numită “Covid longeviv” şi simpotomele pe care le prezintă sînt pe o perioadă mult mai îndelungată decît la ceilalţi pacienţi.


Tînărul spune că de prima dată cînd a avut primele simptome a urmat un tratament pentru noul coronavirus, simţindu-se mult mai bine după două săptămîni. Din păcate, starea de bine nu a durat prea mult deoarece a început să aibă dureri groaznice în piept, iar acum încă duce lupta cu noul coronavirus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load