Un tînăr a mers 32 de km pe jos ca să nu întîrzie la muncă în prima zi

Un tînăr a mers 32 de km pe jos ca să nu întîrzie la muncă în prima zi

Proprietarul unui business din Statele Unite i-a oferit unui angajat, drept cadou, o maşină nouă. Gestul a venit ca urmare a faptului că angajatul în cauză străbătuse 32 de kilometri pe jos ca să nu întîrzie la prima zi de muncă.


Maşina lui Walter Carr s-a stricat la scurt timp după ce acesta plecase de acasă, din suburbiile oraşului american Birmingham. El şi-a continuat drumul pe jos, în speranţa că va ajunge la birou în timp util.

La un moment dat, un poliţist l-a oprit şi i-a cerut să se identifice; mişcat de povestea tînărului, ofiţerul i-a cumpărat mîncare şi l-a dus cu maşina pe scurta distanţă rămasă.

Cîteva zile mai tîrziu, CEO-ul companiei a venit să facă cunoştinţă cu noul său angajat. Impresionat de poveste, el i-a oferit tînărului un Ford Escape din 2014. "Am fost cu adevărat atins de cele întîmplate", a declarat celor de la BBC Luke Marklin, proprietarul companiei. "Are toate calităţile unui angajat desăvîrşit."

O companie online, demarată de cei care au aflat povestea lui Walter Carr, a dus la strîngerea a peste 50.000 de dolari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load