X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Un șoarece, filmat cum mănîncă ciocolată pe raftul unui hypermarket

5 iul. 2021,, 21:00   Război în Ucraina
3464 0

Un șoarece a fost filmat pe rafturile unui hypermarket, în Cluj-Napoca. Rozătoarea se înfrupta dintr-un baton de ciocolată, la un pas de una din casele de marcat.

Șoarecele a fost văzut și filmat de un cumpărător aflat alături de familie, în magazinul Auchan din Iulius Mall, relatează Știri.md.

„Fiica mea mi-a atras atenția că pe raft este un șoricel, care mînca ciocolată. Am sesizat vînzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul care a filmat scenele.

Conducerea magazinului Auchan regretă incidentul și spune că este un incident izolat, luînd imediat măsuri:

„Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.


Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin, precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mică suspiciune că au intrat în contact. sîntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămînală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri, 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizări avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților.

În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, a transmis conducerea magazinului, potrivit sursei citate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?